Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
SKŁADNIKI mąka ŻYTNIA* typ 1850 (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Pełnoziarnista mąka ŻYTNIA doskonale nadaje się do przygotowania tradycyjnego zakwasu i wypieku chleba na zakwasie. Nadaje się także do przygotowania ciasta piernikowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1605 kJ / 380 kcal Tłuszcz: 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 69 g w tym cukry: 1,4 g Błonnik: 12 g Białko: 14 g Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C