Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA gotować w proporcji 1:1 przez około 5-7 min. Można również zalać wrzątkiem i pozostawić do całkowitego wchłonięcia wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1452 kJ/344 kcal Tłuszcz - 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g Węglowodany - 62 g w tym cukry - 2,3 g Błonnik - 9,2 g Białko - 13 g Sól - 0 g