Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczne białko z ryżu brązowego w proszku
OPIS Białko z ekologicznego ryżu brązowego pozostawia na długo uczucie sytości. Idealnie sprawdzi się dla osób będących na diecie wysokobiałkowej, wegańskiej, a także uprawiających sport. Sposób przygotowania: 5 łyżeczek (15 g) produktu wymieszać z 200 ml soku, MLEKA, napoju roślinnego lub wody. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1783 kJ/423 kcal Tłuszcz - 8,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g Węglowodany - 4,1 g w tym cukry - 0,5 g Błonnik - 3,4 g Białko - 80 g Sól - 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.