ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 22 g - BIO VEGAN

Nasz strona intenetowa używa plików cookie w celu zapewnienia jak najlepszego działania strony internetowej. Polityka prywatności

zamknij

  • Nowe
ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 22 g - BIO VEGAN
  • ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 22 g - BIO VEGAN

ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 22 g - BIO VEGAN

6,84 zł
Brutto
Ilość

ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 22 g - BIO VEGAN

ŚRODEK ŻELUJĄCY DO KONFITUR BEZGLUTENOWY BIO 22 g - BIO VEGAN

Akceptuję zasady polityki prywatności  

  Darmowa dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień od 200 zł

  BLIK i płatności on-line

Bezpieczne płatności on-line dzięki Tpay

  Inpost, DHL lub DPD

Dogodna forma dostawy lub odbiór własny

SKŁADNIKI
skrobia ziemniaczana*, maranta w proszku*, substancja żelująca (agar agar*, pektyna) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Środek żelujący do żywności.
22 g proszku wystarczają na ok. 1 kg owoców lub ok. 600 ml soku. 

UWAGI

Produkt sezonowy - dostępny od czerwca do sierpnia (włącznie). 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 kg drobnych lub pokrojonych owoców lub 600 ml zimnego soku, dodać zawartość torebki i wymieszać. Dodać 4 łyżki soku z cytryny lub 3 g kwasku cytrynowego. Następnie dodać  300 g słodzika lub cukru. Zagotować mieszając ok 3 minut. Gorącą konfiturę przelać do słoików, zakręcić i pozostawić stojące na wieczku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 866kJ / 205 kcal;
Tłuszcz: < 0,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g;
Węglowodany: 50,0 g;
w tym cukry: 2,5 g;
Błonnik: 8,3 g;
Białko: < 0,5 g;
Sól: 0,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać migdały, gorczycę, soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP_147
4005394284179
349 szt.

Opis

Kraj producenta
Niemcy
Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
360 dni
Masa netto
22 g
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.