Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS MIGDAŁY hiszpańskie są bardziej miękkie niż MIGDAŁY australijskie czy amerykańskie. Charakteryzują się wysoką soczystością, w wyglądzie są bardziej płaskie. Chrupiące i pyszne prażone MIGDAŁY o naturalnie słodkim, orzechowym smaku z odrobiną soli stanowią wyśmienitą przekąskę w ciągu dnia. Idealna przekąska do podjadania przed telewizorem, która sprawdzi się również w sałatkach czy w pikantnych daniach. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2496 kJ/604 kcal Tłuszcz: 52 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g Węglowodany: 7,6 g w tym cukry: 4,2 g Błonnik: 11 g Białko: 20 g Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.