Budyń - Galaretki - Kisiele - Środki żelujące

Budynie bezglutenowe owocowe i czekoladowe. Kisiele bezglutenowe z witaminą C dla dzieci i osób na diecie. Galaretki bezglutenowe z naturalnych soków owocowych zagęszczane agar-agar.

Podkategorie

  • Budynie

    Budyń jako lekki deser na ciepło lub na zimno. Budynie bezglutenowe dla osób z nietolerancją glutenu lub dla osób z alergią pokarmową. Polecamy budynie o smaku waniliowym, owocowym lub czekoladowym.

  • Galaretki

    Galaretki to desery na zimno, z soków owocowych jak malinowy czy pomarańczowy. To kolorowe desery na lato do dekoracji ciast i owoców. Bezglutenowe galaretki gdzie substancją żelującą jest agar- agar jako  doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Galaretki na dziecięce bale jako przekąski słodzone cukrem trzcinowym nierafinowanym.

  • Kisiele

    Kisiel jako szybki i wartościowy deser dla niejadków, wzbogacany witaminą C. Kolorowy, owocowy deser, polecany zwłaszcza dzieciom na diecie jako produkt bezglutenowy.

  • Środki żelujące

    Agar to substancja żelująca pochodzenia roślinnego, której głównym składnikiem jest trudno przyswajalny przez człowieka cukier galaktoza.

Aktywne filtry