local_mall
Koszyk
0 szt.
BUŁKI PITA BEZGLUTENOWE (2 szt.) 190 g - INCOLA
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
1 EKO pkt.
Za ten produkt możesz otrzymać
14,46 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
OPIS
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
skrobie (tapiokowa, kukurydziana), woda, zakwas (skrobia kukurydziana, mąka gryczana, mąka ryżowa, woda), inulina, olej rzepakowy, drożdże, cukier, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), sól, wysuszony zakwas ryżowy (zmielone produkty ryżowe), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).
OPIS
Bezglutenowa i wegańska bułka pita, to świetna propozycja do samodzielnego przygotowania fastfooda. Bułka po rozkrojeniu tworzy kieszonkę, która idealnie nadaje się do nadziewania ulubionym farszem. Bułka opieczona wcześniej staje się chrupiąca.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Podgrzej w piekarniku nagrzanym do 180 ℃ przez 6 minut. Po wyjęciu z piekarnika, bułkę przekrój i nafaszeruj ulubionymi dodatkami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1225 kJ/291 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_41439
5902431591889
202 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 30 dni
- Masa netto
- 190 g
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gfsp.pl
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.