Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)

CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)


ALCE NERO

Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Dodaj do ulubionych
CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)

CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 11 pkt EKO.


111,27 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
mąka PSZENNA*, kandyzowana skórka z pomarańczy* (22 %) (skórka z pomarańczy*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), MASŁO*, cukier trzcinowy*, lukier MIGDAŁOWY* (MIGDAŁY*, cukier trzcinowy*, białka JAJ*, mąka ryżowa*, skrobia ryżowa*), żółtko JAJ*, naturalny zakwas* (8 %) (mąka PSZENNA*, woda), kandyzowana skórka z cytryny* (3,2 %) (skórka Z cytryny*, syrop glukozowo-fruktozowy*, cukier trzcinowy*, sok z cytryny*), miód wielokwiatowy* (1,2 %), sól morska, mielone laski wanilii bourbon*, olejek eteryczny z pomarańczy*, ekstrakt z wanilii*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Colomba to wielkanocna babka, wymyślona przez włoskiego cukiernika na początku XX wieku. Zmodyfikował on tradycyjną babkę Panettone i tak powstał przepis na tradycyjną babkę wielkanocną w kształcie gołębicy z rozłożonymi skrzydłami.
Pyszne tradycyjne włoskie ciasto nadziewane kandyzowaną skórką z pomarańczy i cytryny. Recepturę uzupełnia włoski miód z dzikich kwiatów, z charakterystycznym dla niego zapachem i aromatem. Ciasto wytwarzane jest przez ponad 50 godzin.
Aby w pełni wykorzystać smak ciasta, zaleca się jego lekkie podgrzanie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1705 kJ/406 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,5 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, inne ORZECHY i łubin.

UWAGA
Wypiek podlegający naturalnej utracie wagi.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_31466
8009004813069
41 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Gwarantowany termin przydatności
60 dni
Masa netto
750 g
Kraj pochodzenia składników
Włochy
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
Dacasto Gran Pasticceria S.r.l. – Corso Asti 2/M – 12050 Guarene D’Alba (CN)
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

CIASTO WIELKANOCNE COLOMBA CLASSICA BIO 750 g - ALCE NERO (PRODUKT SEZONOWY)

111,27 zł