KASZA JAGLANA BEZGLUTENOWA BIO 2 kg - BIO PLANET
Certyfikat produkcji ekologicznej
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Bez glutenu
Dodaj do ulubionych
2 pkt EKO.
Za ten produkt możesz otrzymać
22,96 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
ekologiczna kasza jaglana 100 %.
OPIS
Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Doskonała na śniadanie z suszonymi owocami. W wersji wytrawnej może być podawana z duszonymi warzywami i świeżymi ziołami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
uprzednio wypłukaną kaszę gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:3 (1 porcja kaszy na 3 porcje wody) na małym ogniu ok.20 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1498 kJ / 354 kcal
Tłuszcz - 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 70 g
w tym cukry - 1,6 g
Błonnik - 3,0 g
Białko - 9,3 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczna kasza jaglana 100 %.
OPIS
Ekologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Doskonała na śniadanie z suszonymi owocami. W wersji wytrawnej może być podawana z duszonymi warzywami i świeżymi ziołami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
uprzednio wypłukaną kaszę gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:3 (1 porcja kaszy na 3 porcje wody) na małym ogniu ok.20 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1498 kJ / 354 kcal
Tłuszcz - 3,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 70 g
w tym cukry - 1,6 g
Błonnik - 3,0 g
Białko - 9,3 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_21204
5903900368148
355 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Bez glutenu (deklaracja)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 60 dni
- Masa netto
- 2000 g
- Kraj pochodzenia składników
- Ukraina
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.