Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
SKŁADNIKI ciecierzyca gotowana 44 % (ciecierzyca, woda), olej rzepakowy, bakłażan 12 % (bakłażan, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), woda, pasta SEZAMOWA tahini, sok z zagęszczonego soku z cytryny, sól, czosnek granulowany, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
OPIS Kremowa pasta z ciecierzycy z dodatkiem pieczonego bakłażana. Pakowano w atmosferze ochronnej. Produkt gotowy do spożycia. Do smarowania pieczywa, lub jako dip do warzyw i chipsów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1122 kJ/268 kcal Tłuszcz: 16,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g Węglowodany: 8,4 g w tym cukry: 0,9 g Błonnik: 7,7 g Białko: 5,9 g Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.