Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ typ 550.
OPIS Mąka ORKISZOWA typ 550 może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, drożdżówek czy zagęszczania zup i sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1447 kJ/341 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 69 g w tym cukry: 1,0 g Błonnik: 3,6 g Białko: 12 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.