Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO. Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1360 kJ/325 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79,6 g w tym cukry: 78,1 g Białko: 0,4 g Sól: 0,03 g
UWAGA Nie wolno podawać dzieciom poniżej 1 roku życia oraz osobom chorym na cukrzycę lub mającym alergię na produkty pszczele.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze poniżej 20°C