Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczny JOGURT naturalny (3,8 % tłuszczu w MLEKU)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 286 kJ/68 kcal Tłuszcz: 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g Węglowodany: 3,6 g w tym cukry: 3,6 g Białko: 4,2 g Sól: 0,12 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C