Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI JOGURT naturalny*, kultury bakterii mlekowych: L. acidophilus, B. bifidum i L. casei (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 319 kJ/76 kcal Tłuszcz: 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g Węglowodany: 5,6 g w tym cukry: 5,6 g Białko: 4,9 g Sól: 0,17 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze do +8°C.