Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Przecier z dyni w postaci przetartej, półpłynnej masy. Z takiej dyni można przygotować zupę, naleśniki, racuchy, muffinki, placek dyniowy lub bułeczki drożdżowe. Produkt sterylizowany. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 114 kJ/27 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 6,1 g w tym cukry: 2,8 g Białko: 0,6 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.