Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Twaróg solankowy – otrzymywany z twarogu śmietankowego produkowanego metodą samoociekową. Twaróg po namoczeniu w roztworze solanki otrzymuje charakterystyczny i niepowtarzalny smak. Zawarte w nim pełnowartościowe, łatwo przyswajalne białko powoduje, że jest produktem, którego nie powinno zabraknąć w codziennym jadłospisie osób ceniących zdrowy tryb życia.
Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt? Wyrafinowany smak MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1308 kJ/316 kcal Tłuszcz: 27 g w tym kwasy nasycone: 15 g Węglowodany: 1,1 g w tym cukry: 1,0 g Błonnik: <0,5 g Białko: 17 g Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.