Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Wszechstronność tego sera daje wiele możliwości. Idealnie wpasuje się na deskę serów w towarzystwie grissini, wędlin oraz oliwek. Można go zapiekać, ścierać do dań z makaronem, jak również sprawdzi się na grzance. Możesz delektować się nim przy kieliszku dobrego białego lub czerwonego wina. Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1616 kJ / 385 kcal Tłuszcz: 33 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24 g Węglowodany: <0,2 g w tym cukry: 0 g Białko: 23 g Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze +4 do +7ºC.