Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI napar z zielonej herbaty* 73 % (woda, zielona herbata*), zagęszczony sok jabłkowy* 21 %, syrop poziomkowy* 5 % (poziomka* 52 %, cukier*, woda), żywe kultury scoby. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Produkt rzemieślniczy, poddany naturalnej fermentacji na bazie naparu z herbaty z dodatkiem syropu poziomkowego. Naturalnie musujący. Produkt niepasteryzowany. W związku z procesem fermentacji napój może zawierać do 1,2 % alkoholu. Zawiesina w produkcie jest zjawiskiem pożądanym i świadczy o obecności grzyba herbacianego, którego możesz wykorzystać do przygotowania własnej kombuchy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 101 kJ/20 kcal Tłuszcz: <0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 4,5 g w tym cukry: 3,4 g Białko: 0 g Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, gorczycę
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +8℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 7 dni.