Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI sok z jabłek*, sok z imbiru* (33 %), miód wielokwiatowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Botaniczny Likier Imbirowy GINGER GOLDEN BAY 500 ml to kompozycja tłoczonych na zimno ekologicznych soków z imbiru, jabłka i cytryny, z dodatkiem miodu wielokwiatowego. Likier nie zawiera wody, cukru oraz substancji słodzących. Polecamy picie likieru tylko z lodem, bądź stosowanie go jako składnika mocktajli. Może być on także smacznym dodatkiem do herbaty lub piwa. Tłoczenie soków na zimno zapobiega utlenianiu się cennych enzymów i antyoksydantów zawartych w surowcach wyjściowych, dzięki czemu soki zachowują większość swych właściwości prozdrowotnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml Wartość energetyczna: 259 kJ / 62 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 15,5 g w tym cukry: 14,6 g Błonnik: 0,3 g Białko: 0,3 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od nasłonecznienia. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć przed upływem 14 dni.