Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Oliwki można wykorzystać jako dodatek do sałat, past oraz potraw kuchni śródziemnomorskiej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 597 kJ / 145 kcal Tłuszcz: 15 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2 g Węglowodany: 0 g W tym cukry: 0 g Błonnik: 2,8 g Białko: 0,9 g Sól: 4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.