Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Dzięki specjalnemu procesowi suszenia nasza jagoda inkaska chrupie! Ma delikatnie kwaśny posmak, który doskonale kontrastuje z jej słodyczą, tworząc niezwykłą harmonię smakową. Ten mały owoc, zwany również „złotą jagodą”, to nie tylko niesamowity smak, ale prawdziwa bomba witaminowa. Co sprawia, że nasza jagoda inkaska jest wyjątkowa? To przede wszystkim jej bogactwo w witaminę C, która jest nie tylko korzystna dla naszego zdrowia, ale także nadaje jej świeży i intensywny smak, oraz konsystencja, bowiem tylko nasza jagoda inkaska chrupie! Dzięki temu przypada do gustu również dzieciom, które lubią tego typu połączenia smakowe wraz z możliwością usłyszenia głośnego „chrup”. Chrupiąca miechunka to znakomita przekąska, ale także doskonale nadaje się jako dodatek do śniadania, sałatek czy deserów. Jej właściwości smakowe i zdrowotne sprawiają, że zyskują uznanie zarówno wśród miłośników zdrowego jedzenia, jak i tych, którzy poszukują niebanalnych smaków. Produkt pakujemy próżniowo, aby dłużej utrzymał swój aromat, smak i chrupkość.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1452 kJ/347 kcal Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 37 g Błonnik: 24 g Białko: 7,1 g Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.