Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI pasta bazyliowa* 46 % (bazylia* 41 %, olej słonecznikowy*, sól), olej słonecznikowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, ORZECHY NERKOWCA*, SER parmezan Parmigiano Reggiano D.O.P* 2,5 % (MLEKO krowie*, sól, podpuszczka), SER pecorino* (MLEKO owcze*, podpuszczka, sól), sól, orzeszki piniowe* 0,9 %, czosnek* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1940 kJ / 462 kcal Tłuszcz: 47 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,7 g Węglowodany: 5,1 g w tym cukry: 2,7 g Błonnnik: 1,0 g Białko: 4,2 g Sól: 2,7 g
ZALECANE WARUNKI RPZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
BP_4524
8009004850200
5313 szt.
Opis
Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
180 dni
Masa netto
130 g
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Targi bio planet 2025
TARGI BIO PLANET
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.