Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Red thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii. Nasz sos jest doskonale zbilansowany dzięki naszej autentycznej, pikantnej paście curry i słodkiemu napojowi kokosowemu. Ten sos zapewnia maksymalną przyjemność.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sos podgrzać w garnku lub polać nim podsmażone kawałki mięsa lub ryby i chwilę poddusić. Red Thai można również podawać w wersji wegańskiej z tofu lub ryżem, makaronem lub ziemniakami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 598 kJ/ 143 kcal Tłuszcz: 10 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g Węglowodany: 11 g w tym cukry: 8,7 g Białko: 1,4 g Sól: 1,6 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SELER i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.