Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Polecamy jako dodatek do owsianki oraz jako panierkę do kotletów, dodatek do ciast, pasztetów warzywnych, chleba, sosów. Otręby przed spożyciem zalecamy poddać krótkotrwałej obróbce cieplnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1193 kJ/287 kcal Tłuszcz 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g Węglowodany 32 g w tym cukry 1,0 g Błonnik 41 g Białko 9,5 g Sól 0 g