Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Płatki można ugotować lub dodać bezpośrednio do jogurtów, owsianek, musli.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Sposób przygotowania płatków na gorąco: 2-3 łyżki płatków dodać do 200 ml gotującej się wody lub MLEKA. Gotować ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1544 kJ / 365 kcal Tłuszcz - 2,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g Węglowodany - 69 g w tym cukry - 5,9 g Błonnik - 8,3 g Białko - 13 g Sól - 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.