Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI JAJA, skrobia kukurydziana, woda, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat], skrobia PSZENNA bezglutenowa.
OPIS Doskonale sprawdzi się jako wyjątkowy dodatek do zup czy baza do deserów. Dzięki swojej lekkiej, chrupiącej teksturze, groszek ptysiowy wzbogaca smak potraw. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1998 kJ/478 kcal Tłuszcz: 28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g Węglowodany: 45 g w tym cukry: 0 g Białko: 11 g Sól: 0,43 g