Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczne suszone natto z SOI. Zawartość składników w zalecanej dziennej porcji produktu: suszone natto: 2000 mg, w tym witamina K (menachinon-7): 73 μg [97 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witaminy K (dla osoby dorosłej)]
OPIS Suplement diety. Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7. Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
ZALECANE SPOŻYCIE I INNE UWAGI 2 tabletki dziennie w trakcie lub po posiłku popijając wodą. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako zamiennik zróźnicowanej diety. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. Produkt nie powinien być spożywany przez osoby przyjmujące środki przeciwzakrzepowe zawierające antagonistów witaminy K (np. warfaryna i acenokumarol).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +7 do +10°C, w zamkniętym opakowaniu w sposób niedostępny dla małych dzieci.