Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1029 kJ/247 kcal Tłuszcz - 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g Węglowodany - 7,3 g w tym cukry - 0,8 g Błonnik - 8,8 g Białko - 23 g Sól - 8,8 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.