Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej. Solone filety śledziowe w oleju rzepakowym. ŚLEDŹ atlantycki (Clupea harengus) złowiony w morzu za pomocą włoków (1) lub sieci okrążających i podrywek (2) w obszarze FAO 27 (Północno-Wschodni Ocean Atlantycki), podobszar połowu: IIa Morze Norweskie; IIIa Skagerrak i Kattegat, IIId Morze Bałtyckie, IV Morze Północne, V Wody Islandii i Wysp Owczych, VIIa Morze Irlandzkie, VIId Wschodni Kanał Angielski. Złowione za pomocą włoków (W) lub sieci okrążających i podrywek (S) Podobszary połowu i narzędzie połowowe wskazane w formie zakodowanego nadruku przy numerze partii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 706 kJ/ 170 kcal Tłuszcz: 12 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g Węglowodany: <0,5 g w tym cukry: <0,5 g Białko: 15 g Sól: 4,5 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SELER, gorczycę
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +7°C. Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.