Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
MASCARPONE O SMAKU WANILIOWYM O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 250 g - ZUGER

MASCARPONE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 250 g - ZUGER


ZUGER
Sery Serki Twarogi

Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Dodaj do ulubionych
MASCARPONE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 250 g - ZUGER

MASCARPONE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 250 g - ZUGER

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 1 EKO pkt.


17,22 zł
Ostatnie sztuki w magazynie

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
ŚMIETANKA* (95,1 %), białko MLEKA* (3,8 %), laktaza, sól, wsad o smaku waniliowym* (cukier trzcinowy*, naturalna aromat waniliowy). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Serek mascarpone najczęściej jest używamy jako składnik do deserów i ciast. Ciężko sobie wyobrazić słynny włoski deser tiramisu bez tego składnika o charakterystycznym, delikatnie kremowym i słodkim smaku. Można go też wykorzystać jako dodatek do naleśników, tart, czy serników. Obecnie, coraz częściej mascarpone wykorzystywane jest w kuchni także jako składnik dań wytrawnych.
Mascarpone oparte jest na unikalnym procesie produkcyjnym, który nadaje mu charakterystyczny karmelizowany smak, piękny kolor kości słoniowej oraz gładką, kremową konsystencję. Mascarpone jest doskonałym składnikiem każdego tiramisu dzięki idealnej konsystencji!
Zawartość laktozy <0,1 %

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1374 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C
ZUGER
BP_33178
7640166793885
2 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
12 dni
Masa netto
250 g
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
Züger Frischkäse AG, Industrie Haslen 9a, CH-9245 Oberbüren
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MASCARPONE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI LAKTOZY BIO 250 g - ZUGER

17,22 zł