Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Rodzaj domowego twarogu wykorzystywany szeroko w kuchnii indyjskiej. Można go dodawać do sałatek i kanapek, a także smażyć, piec, gotować, grillować. Często używany w potrawach wegetariańskich typu curry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1226 kJ/295 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 2,4 g Białko: 24 g Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +3 do +8°C