Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ser gouda* (75 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna). ser dojrzewający Feuer* (15 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, przyprawy* (papryka*, chili*, czosnek*), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna). ser z przyprawami i ziołami Mediterraneo* (5 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, przyprawy* i zioła* (pomidory*, papryka*, czosnek*, oregano*, bazylia*, cebula*, tymianek*, pieprz cayenne*), kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna). ser emmentaler* (5 %) (MLEKO krowie*, sól kuchenna, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna), skrobia kukurydziana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS Mieszanka czterech serów dojrzewających Quattro Formaggi: Gouda, Feuer, Mediterraneo, Emmentaler. Lekko pikantna, nadaje potrawom wyjątkowy smak.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1480 kJ/354 kcal Tłuszcz: 28,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g Węglowodany: 2,3 g w tym cukry: <0,1 g Białko: 23,4 g Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +6 do +8°C. Po otwarciu zużyć w ciągu kilku dni.