Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANA Piekarnik nagrzej do temperatury 180 stopni Celsjusza bez termoobiegu. Niewielką tortownicę lub formę do pieczenia (np. 20 cm x 20 cm) wyłóż papierem do pieczenia lub natłuść i posyp mąką. Do głębokiej miski wlej ok. 13 łyżek oleju i 100 ml wody. Wsyp zawartość opakowania i dokładnie wymieszaj. Wyłóż masę na blachę. Włóż do piekarnika na środkowy poziom i piecz około 20-25 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1818 kJ/436 kcal Tłuszcz: 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g Węglowodany: 46 g w tym cukry: 24 g Błonnik: 2,4 g Białko: 4,4 g Sól: 0,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.