Poprzedni
Następny

MIGDAŁY W CZEKOLADZIE SUROWEJ BIO 70 g - COCOA

17,79 zł
Brutto
SKŁADNIKI
czekolada* 65 % (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*), MIGDAŁY* 35 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65 %.

OPIS
MIGDAŁY w czekoladzie COCOA to połączenie najszlachetniejszego z orzechów i surowej czekolady z charakterystyczna cytrusową nutą. Mimo solidnej warstwy czekolady na powierzchni migdała, ten ostatni przebija się ze swoim charakterystycznym orzechowym aromatem. Propozycja dla amatorów orzechów w intensywnej ciemnej czekoladzie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2474 kJ/597 kcal
Tłuszcz: 47 g
w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 27 g
w tym cukry: 27 g
Błonnik: 9 g
Białko: 10 g
Sól: 0,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent / dystrybutor – nazwa i adres SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
WEGAŃSKI Tak
WEGETARIAŃSKI Tak
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Tak
Gwarantowany termin przydatności 240 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Nie