Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Jak sprawić, by gorzka czekolada była jeszcze bardziej orzeźwiająca? Dodajemy śrutę z surowych ziaren kakaowca. Poznaj naturalne dobro Nikaragui. Nowe doświadczenie czekolady.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 2381 kJ / 569 kcal Tłuszcz: 38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g Węglowodany: 48 g w tym cukry: 28 g Białko: 8,7 g Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać MIGDAŁY, ORZECHY LASKOWE, PISTACJE, ORZECHY NERKOWCA, ORZESZKI ZIEMNE I NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu, z dala od światła słonecznego