Poprzedni
Następny

SHOT NA ODPORNOŚĆ JABŁKO - IMBIR - KURKUMA BIO 200 ml - BEUTELSBACHER

14,99 zł
Brutto
SKŁADNIKI
sok jabłkowy z koncentratu soku jabłkowego* 78 %, sok imbirowy* 8 %, sok z kurkumy* 5 %, ocet jabłkowy* 5 %, miąższ aceroli*, sok z cytryny*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt pasteryzowany. Zawiera naturalną witaminę C.
Butelka zawiera 4 porcje po 50 ml produktu.
Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego.
Witamina C przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
Ważne jest prowadzenie zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia
Zalecana porcja produktu niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 200 ml.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 210 kJ / 49 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 10 g
Białko: 0 g
Sól: <0,01 g
Witamina C: 40 mg (50 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia

UWAGA
Na szyjce butelki może być osad z olei roślinnych, co jest zjawiskiem normalnym

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

Producent / dystrybutor – nazwa i adres BEUTELSBACHER FRUCHTSAFTKELTEREI, BIRKELSTRASSE 11, 71370 WEINSTADT
WEGAŃSKI Tak
WEGETARIAŃSKI Tak
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Tak
Gwarantowany termin przydatności 180 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Tak