Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Oferujemy Ci naturalny syrop z owoców czarnego bzu, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nasz syrop wyróżnia wysoka zawartość soku, dzięki czemu ma on intensywną barwę oraz mocny, owocowy smak. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione słodyczą czarnego bzu! Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany.
Do czego używać syropu z owoców czarnego bzu? Weź odrobinę naszego syropu z czarnego bzu i dolej do niego gorącą lub zimną wodę. W ten sposób przyrządzisz słodki napój – rozgrzewający lub chłodzący. Lemoniadę o smaku czarnego bzu łatwo otrzymasz, gdy dodasz trochę naszego produktu do wody gazowanej! Proporcja z wodą 1:8. Polej syropem swoje ulubione ciasto, budyń albo lody, a deser zyska unikalny smak! Koktajle owocowe to prawdziwy przysmak. Nasz syrop z owoców czarnego bzu będzie tu znakomitym, smakowym dodatkiem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 721 kJ/170 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 42 g w tym cukry: 41 g Białko: 0 g Sól: 0 g
UWAGI Smak i kolor jest zależny od użytej partii owoców. Osad jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 21 dni.