Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI MAKRELA atlantycka (Scomber scombrus), ekologiczna oliwa z oliwek extra virgin 33,3 %, sól. 33,3 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
OPIS Pyszne filety z makreli z oliwą z oliwek extra virgin. Można dodać je do sałatki, kanapki, pizzy, dań z warzywami i makaronem lub podać jako przekąskę. Produkt sterylizowany. Obszar FAO 87 - Południowo-wschodni Pacyfik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1151 kJ/277 kcal Tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 0 g Białko: 22 g Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.