Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Speck z Górnej Adygi to wyjątkowa wędzona szynka o niepowtarzalnym smaku, który zawdzięcza delikatnemu wędzeniu i dojrzewaniu na świeżym powietrzu. Rozpoznawalna na całym świecie, stanowi esencję południowo tyrolskiej tradycji. Spożywana w towarzystwie, symbolizuje gościnność. Doskonale komponuje się z domowym chlebem, dojrzewającymi serami i ogórkami na rustykalnej desce. Pakowano w atmosferze ochronnej. - bez mleka - bez dodatku azotynów i azotanów - bez glutenu - bez dodatku polifosforanów - bez dodatku glutaminianu - ręcznie robione
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1643 kJ/395 kcal Tłuszcz: 29 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 33 g Sól: 4,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
BP_15700
8020819008501
67 szt.
Opis
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
30 dni
Masa netto
70 g
Kraj pochodzenia składników
Włochy
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.