Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Pasta, smarowidło a najprościej mówiąc smalec z boczkiem i cebulką. Przepyszne smarowidło, niezbyt tłuste, z dużą ilością mięsa, z wyczuwalnym aromatem cebuli i majeranku. Wyrób wieprzowy sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 933 kJ/225 kcal Tłuszcz: 19 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,6 g Węglowodany: 2,4 g w tym cukry: 1,0 g Białko: 11 g Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.