Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
OPIS Żywy zakwas z buraków ćwikłowych, który zawiera żywe kultury bakterii kwasu mlekowego, pochodzące z naturalnego ekologicznego środowiska. Naturalnie musujący. Produkt niepasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 37 kJ/9 kcal Tłuszcz: <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 1,4 g w tym cukry: < 0,5 g Białko: < 0,5 g Sól: 1,1 g
UWAGA Otwierać ostrożnie. Wypukłe wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +10°C. Dopuszcza się przechowywanie w temperaturze pokojowej do 72 godzin. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin.