Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI napój kokosowy* (ekstrakt z kokosa*, woda), dynia* 22 %, woda, marchew*, cukinia*, papryka czerwona*, cieciorka*, mango pulpa* 3 %, ORZECHY NERKOWCA* 1 %, cukier*, sok z cytryn*, olej słonecznikowy*, trwa cytrynowa*, liście limonki kaffir*, kolendra*, kurkuma*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Danie obiadowe na bazie dyni z mango i orzechami nerkowca. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 329 kJ/79 kcal Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g Węglowodany: 6,7 g w tym cukry: 2,7 g Białko: 1,1 g Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, inne ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.