Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - BIOPONT

BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - BIOPONT


BIOPONT

Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Bez glutenu

Dodaj do ulubionych
BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - BIOPONT

BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - BIOPONT

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.


9,26 zł
Produkt dostępny

info Minimalna ilość zamówienia tego produktu wynosi 2.

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
kasza kukurydziana*, skrobia* (kukurydziana*, ziemniaczana*), mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska, cukier trzcinowy*, łuski nasion psyllium*, błonnik bambusowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.
Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie przygotowywanego kotleta.
Dodatkowo, bułka ta doskonale sprawdzi się w tradycyjnej pizzy sycylijskiej, gdzie stanowi bazę pod wykładany na wierzch ser.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1502 kJ/356 kcal
Tłuszcz - 4,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 70 g
w tym cukry - 3,0 g
Błonnik - 8,0 g
Białko - 4,8 g
Sól - 0,76 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BIOPONT
BP_32703
5998858706852
755 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
30 dni
Masa netto
200 g
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

BUŁKA TARTA BEZGLUTENOWA BIO 200 g - BIOPONT

9,26 zł