Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal Tłuszcz: 2,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 74 g w tym cukry: 2,1 g Białko: 8,6 g Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu