Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Naan to indyjski placek, który towarzyszy curry lub dipowi. Włóż do piekarnika na 5-6 minut i podawaj z indyjskim curry lub oczywiście z ulubionymi pastami i dipami. Pyszny również jako spód do pizzy! Naan jest substytutem ryżu w indyjskim curry. Jako wieczorna przekąska, dobrze maczać w hummusie lub smarowidłach. Nadaje się również jako podstawa pizzy. Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Chlebek wyjąć z opakowania, lekko zwilżyć wodą i piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 200°C przez 5-6 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 827 kJ/196 kcal Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 33 g w tym cukry: 0,9 g Błonnik: 3,3 g Białko: 6,7 g Sól: 1,8 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, MLEKO, ORZECHY, GORCZYCĘ, ŁUBIN i NASIONA SEZAMU
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.