Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Danie składające się z pieczarek i warzyw zawieszonych w sosie pomidorowym. Niska zawartość tłuszczu i kwasów tłuszczów nasyconych. Produkt pasteryzowany. Spożywać na zimno lub najlepiej na ciepło jako samodzielne danie. Można dodatkowo podać z duszonym mięsem, wędliną, proteiną sojową czy serem tofu. Podawać z ziemniakami, pieczywem, ryżem itp… Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Leczo najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 198 kJ / 47 kcal Tłuszcz - 1,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g Węglowodany - 6,4 g w tym cukry - 5,3 g Błonnik - 1,4 g Białko - 1,4 g Sól - 0,86 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zwierać SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.