Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
HERBATA CZARNA ENGLISH BREAKFAST BIO 100 g - TERRE D'OC

HERBATA CZARNA ENGLISH BREAKFAST BIO 100 g - TERRE D'OC



Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Dodaj do ulubionych
HERBATA CZARNA ENGLISH BREAKFAST BIO 100 g - TERRE D'OC

HERBATA CZARNA ENGLISH BREAKFAST BIO 100 g - TERRE D'OC

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 7 pkt EKO.


77,06 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
ekologiczna mieszanka czarnych herbat (Indie, Chiny, Sri Lanka)

OPIS
Czarna herbata English Breakfast, podstawowa herbata śniadaniowa o zachęcającym mocnym smaku.
Mieszanka 3 kultowych czarnych herbat: organicznej Keemun (Qimen) z Chin, organicznej czarnej herbaty ze Sri Lanki i organicznej Assam z Indii.
Zbilansowana, aromatyczna i słodowa organiczna herbata idealna na śniadanie.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 3-5 minut w temperaturze 90°C

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
TERRE D'OC
BP_32329
3700324429132
4 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
90 dni
Masa netto
100 g
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

HERBATA CZARNA ENGLISH BREAKFAST BIO 100 g - TERRE D'OC

77,06 zł