Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Herbata o lekko cierpkim, kwiatowym smaku. Spróbuj raz a zawsze rozpoznasz ten smak! Napój ma kolor bursztynowy. Jedna z najlepszych herbat na świecie. Posiada wyśmienity smak, doskonale orzeźwia, świetnie komponując się z aurą indyjskiego popołudnia. Herbaty pochodzące z tego regionu nazywane są szampanami wśród czarnych herbat indyjskich.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 czubatą łyżeczkę wsypać do filiżanki i zalać 200 ml wrzącej wody. Zaparzać 3 minuty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.