Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Herbaty ze Sri Lanki mają bardzo wyjątkowy aromat – cudownie mocny z lekką nutą cytryny. Herbata ta charakteryzuje się naparem o barwie od złota do miedzi. Sri Lanka zaczęła uprawiać herbatę 150 lat temu i w ten sposób przeszła do historii. Wilgotny i ciepły klimat górski wytwarza herbaty o wyjątkowej jakości. Ciesz się tym klasykiem!
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 czubatą łyżeczkę na filiżankę (200 ml) zalać świeżą, wrzącą wodą i zaparzyć herbatę przez 3-5 minut.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.