Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Ekologiczna kawa wysokogórska składa się z mieszanki ściśle kontrolowanych upraw kaw Arabica / Robusta. Kawa pochodzi z Hondurasu, Peru, Kongo i jest uprawiana na wysokości od 1400 do 1800 m. n. p. m. Nadaje to kawie przyjemną kwasowość połączoną z owocowymi aromatami. Palenie kawy odbywa się na poziomach od średniego do jasnego, dzięki czemu zachowuje ona wyjątkowe właściwości aromatyczne.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Kawę po zmieleniu można zaparzać przy użyciu filtra do kawy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać szczelnie zamknięte w ciemnym miejscu.